Genel Bilgi Forumu - Bilgi724.com Genel Forum Forum Kuralları

FORUM KURALLARI - Bilgi724.com

FORUM KURALLARI - Bilgi724.com
Allgroo
FORUM KURALLARI - Bilgi724.com
0
80
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Ünlem 
#1
Şuan Offine!
Allgroo Doğrulanmış Profil Forum Kurucusu
*
    Rütbe : Yönetici

    Konum: İzmir
    Konular: 23
    Mesaj Sayısı: 34
    Kayıt Tarihi: Mar 2024
    Rep puanı 5
    Durum: Şuan Offine!
Daha iyi bir forum topluluğu oluşturmak için uymanız gereken forum kurallarına lütfen uyunuz.


[Resim: mobil_logo.webp]

1.Saygılı Olun Ve Davranın: Diğer üyelere karşı saygılı ve nazik olun. Kaba, saldırgan, hakaret içeren veya aşağılayıcı davranışlar forumumuzda kabul edilmez.

2.Gereksiz Yere Tartışma Çıkartma: Farklı düşüncelere sahip olabiliriz ancak bu, tartışma veya sözlü kavga başlatmak için bir neden değildir. Fikir ayrılıklarını saygıyla karşılayın ve yapıcı bir şekilde ifadelerde bulunun.

Yanlış Bilgi ve İçerik: Yanıltıcı veya yanlış bilgi paylaşmayın. Paylaştığınız içeriğin doğruluğundan emin olun ve kaynakları belirtmeyi ihmal etmeyin.

Reklam ve Spam: Forumu spam veya reklam amacıyla kullanmaya çalışmayın. Kendi veya başkalarının sitelerini, ürünlerini veya hizmetlerini çıkar amacıyla sürekli olarak paylaşmak yasaktır. Kendi sitelerinizin haricinde, başkalarına ait sitelerin reklamını yapmayın.

Özel Bilgilerin Paylaşımı: Kendinizin veya başkalarının kişisel bilgilerini paylaşmayın. Gizlilik herkesin hakkıdır ve bu konuda hassas olunmalıdır.

Uygunsuz İçerik: Por*ografi, şiddet içeren içerikler, illegal içerikler ve yasa dışı faaliyetler hakkında konuşmak veya paylaşmak kesinlikle yasaktır. Ban sebebidir.

Moderatör Talimatlarına Uyma: Moderatörlerin verdiği talimatlara ve kurallara saygı gösterin ve onların yönergelerine uyun. Moderatörler, forumun düzenini sağlamak için görevlendirilmişlerdir. Hata yaptığını düşündüğünüz olursa bize bildirin.

Tekrarlayan Konular: Aynı konuyu birden fazla başlık altında açmayın veya aynı içeriği sürekli olarak paylaşmayın. Önce mevcut konuları, sitede arama yaparak kontrol edin ve varsa mevcut bir tartışmaya katılın.

Hesap Güvenliği: Kendi hesabınızın güvenliğinden sorumlu olun. Şifrelerinizi güçlü tutun ve başkalarıyla paylaşmayın.

Küfür ve Hakaret: Küfür etmek veya diğer üyelere hakaret etmek kesinlikle yasaktır. Olumsuz veya saldırgan ifadeler kullanmaktan kaçının. Uzaklaştırma ve Ban sebebidir.

Bu kurallar, forumun düzenli ve saygılı bir ortamda kalmasını sağlamak için önemlidir. Lütfen bu kurallara uyun ve forum topluluğunu olumlu bir şekilde etkilemeye çalışın.

www